Българо-японски център по рейки и медитация "Светлина"

  • "Медитация с учителя Кирил Стоянов"
  • "С учителя Кирил Стоянов в парк Аязмото"
  • "С учителя Кирил Стоянов "

Семинар "Радостта от живота"

От 6 до 12 септември 2020 г. в Приморско ще се проведе - за всеки желаещ, семинарът "Радостта от живота". В него участниците ще се срещнат с физически упражнения, медитативни техники, разходки сред Божествена природа и други полезни неща.Ще имат бонус-процедури с методите:

  1. "Карма" - за хора, търсещи съзнателно положителна промяна. Разбираме причините за конкретни неща (и добри и лоши), които ни се случват и по-важното, какво трябва да направим, за да променим това,което пречи на нашето развитие или как да отработим хармонично дадена, житейска ситуация. Методът "Карма" служи едновременно и за информация и за насока в настоящето и бъдещето.
  2. "Познанство" - чрез него разбираме какви отношения сме имали в минал живот с някой близък или познат от настоящето. Става ясно дали сме разчитали на него в предишни инкарнации и дали можем да му се доверим в сегашната. От голяма полза ни е, ако с конкретен човек започваме някакъв по-близък контакт (интимна връзка, общ бизнес........), с когото малко или повече ще сме обвързани. Може да се използва като процедура и само от любознателност, като човека, който сме си избрали да видим, не е необходимо да бъде уведомен, тъй като тази информация в случая е важна само за нас.
  3. "Пътят на Душата" - уникален Божествен подарък за хората. С него се разбира какво се случва с душата след като напусне физическото тяло. Човек, избрал да използва този метод, вижда своето последно прераждане (преди сегашното) и как душата му напуска старото тяло. Свидетел е през какви места минава тя в духовния свят, как се подготвя за следващото прераждане и нейното влизане в настоящото му тяло. Когато човек е наясно с пътя на душата, всякакъв страх у него от смъртта изчезва и значително се променя в положителна посока ценностната му система.